ONS TOPTEAM WORDT JOUW TOPTEAM

Samen met jou bouwen we aan het succes van jouw organisatie. Ons topteam aan ervaren specialisten wordt het verlengstuk van jouw topteam. We duiken in het DNA van de organisatie, de strategische doelen en werken samen aan een duurzame en eerlijke relatie.

Wat ons uniek maakt? Wij hebben alle marketing- en communicatiespecialisten in huis en kunnen je daarom écht ontzorgen. Van grafisch vormgevers en fotografen, tot creatief strategen en online marketeers, alles onder één dak, maar alleen actief wanneer jij het nodig hebt! We weten dat jouw groei budget uit krappe marges moet komen en dat je daarom keuzes moet maken. Er is geen één marketing specialist die zowel strategisch en communicatief sterk is, een kei is in creatieve vormgeving en projectmanagement, rake plaatjes schiet en daarnaast ook nog eens ruime ervaring heeft in online marketing, of althans wij moeten haar nog leren kennen. Hier biedt de formule van MMB uitkomst. Je hebt beschikking tot alle marketing expertises en kan zo effectief en efficiënt werken aan je bedrijfsdoelstellingen. Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent en zijn kosten altijd transparant en inzichtelijk. Het maandbedrag is voor iedere opdrachtgever anders, we leveren maatwerk en zetten onze specialisten alleen in wanneer noodzakelijk.

We zijn nuchter, houden van korte lijntjes en een praktische, doelgerichte aanpak. Bij ons werk je samen met één betrokken contactpersoon, jouw eigen marketingmanager, maar heb je een volledige marketing- en communicatie afdeling tot je beschikking die in de startblokken staat om voor jouw organisatie aan de slag te gaan! Wij helpen je graag om jouw marketingbudget zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten

BENIEUWD WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?