ONS TOPTEAM WORDT JOUW TOPTEAM

Samen bouwen aan het succes van jouw organisatie? Mijn Marketingbureau staat voor je klaar! Ons topteam aan ervaren specialisten wordt het verlengstuk van jouw topteam. We duiken in het DNA van de organisatie, de strategische doelen en werken samen aan een duurzame relatie.

Wat ons uniek maakt?

 • Alle specialisten onder één dak 
  Wij hebben alle marketing- en communicatiespecialisten in huis. Daarom kunnen we je écht ontzorgen. Van grafisch vormgevers en fotografen, tot creatief strategen en online marketeers, alles onder één dak, maar alleen actief wanneer jij het nodig hebt! We weten dat jouw groei budget uit krappe marges moet komen en dat je daarom keuzes moet maken. Er is geen één marketing specialist die zowel strategisch en communicatief sterk is, een kei is in creatieve vormgeving en projectmanagement, rake plaatjes schiet en daarnaast ook nog eens ruime ervaring heeft in online marketing, of althans wij moeten haar nog leren kennen. Hier biedt de formule van MMB uitkomst.

  Je hebt beschikking tot alle marketing expertises en kan zo effectief en efficiënt werken aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

 • Transparant
  Bij ons weet je altijd precies waar je aan toe bent en zijn kosten altijd transparant en inzichtelijk. Het maandbedrag is voor iedere opdrachtgever anders. We leveren maatwerk en zetten onze specialisten alleen in wanneer noodzakelijk.
 • Jouw eigen marketingmanager 
  We zijn nuchter. Bovendien houden we van korte lijntjes en een praktische, doelgerichte aanpak. Bij ons werk je daarom samen met één betrokken contactpersoon, jouw eigen marketingmanager, maar heb je daarnaast een volledige marketing- en communicatieafdeling tot je beschikking. Zij staan in de startblokken om voor jouw organisatie aan de slag te gaan!

Samenwerken?

Wij helpen je graag om jouw marketingbudget zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?