online marketing campagne mijn marketingbureau
Diensten

Online Marketing

Online zichtbaarheid en vindbaarheid is tegenwoordig essentieel om je klant optimaal te bereiken. Wij maken online marketing toegankelijk en gaan samen met jou voor het beste resultaat.
Online is niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfsvoering. Bijna iedere consument oriënteert, zoekt, leert, leest en koopt online. Als logisch gevolg hierop zien we bij steeds meer organisaties marketing budgetten verschuiven van offline naar online vormen van adverteren.

Voordelen online strategie

Waarom zou je voor online marketing moeten kiezen? Voorop staat dat wij geloven in een crossmediale aanpak. Dit betekent dat offline en online kanalen elkaar versterken. Toch zijn een aantal voordelen te benoemen waarom online een goede aanvulling is op de traditionele vormen van marketing.

  • De online markt blijft groeien en de activiteiten van internetgebruikers neemt toe.
  • Conversie. Online resultaten zijn makkelijk meetbaar.
  • Eenvoudig optimaliseren. Een online campagne is eenvoudig bij te sturen en aan te passen.
  • Targeting. Online is het mogelijk om heel gericht een doelgroep te bereiken. Het sluit dus goed aan bij de trend binnen marketing van personalisatie.

Online diensten bij Mijn marketingbureau

Online marketing is dus breed inzetbaar, meetbaar en financieel beheersbaar maar online succes start met een heldere online marketingstrategie. Samen met jou definiëren we heldere doelstellingen en maken we een realistisch plan van aanpak. We maken complexe zaken inzichtelijk en laten ingewikkeld taalgebruik achterwege. Wij ontzorgen je, van online strategie tot het inrichten van campagnes en dashboards, contentcreatie en contentplanning. Wij hebben ruime ervaring in geïntegreerde marketingcampagnes en hebben zowel online als offline specialisten in huis. Het voordeel voor jou is dat je niet meer hoeft te schakelen tussen meerdere bureaus en je de zekerheid hebt dat jouw online en offline communicatiemiddelen naadloos op elkaar aansluiten met de focus op jouw succes!

Maak van ons topteam, jouw topteam! Wij blinken uit in: