full-service marketing communicatie mijn marketingbureau
MIJN MARKETINGBUREAU•COM

Full-service marketing, offline & online

Mijn Marketingbureau is dé expertisepartner op het gebied van (online) marketing en communicatie voor de ambitieuze en resultaatgerichte MKB-er. Van strategie en conceptontwikkeling tot creatie en online marketing, bij ons vind je alles onder één dak. Dat noemen wij full-service marketing. Transparant, betrokken, betrouwbaar en no-nonsense dat is waar wij voor staan. Samen met jou stellen we realistische doelen op en werken we aan het succes van jouw organisatie!

Heeft jouw organisatie ambitieuze groeiplannen? Dan is het de moeite waard eens kritisch te kijken of jij als ondernemer je onderscheidend vermogen (nog wel) optimaal benut. Bij Mijn Marketingbureau.com kijken we graag eens vrijblijvend met jou mee en helpen we je graag op weg.

CONCEPT & STRATEGIE

Een goede strategie biedt sturing. Zonder verlies je als organisatie al gauw de richting uit het oog. Samen met jou bepalen we doelen en denken we concepten uit.

CONTENTMARKETING

Wanneer jij er als organisatie in slaagt je doelgroep te blijven boeien met relevante content, informeer je niet alleen, dan verbind je.

CAMPAGNEMANAGEMENT

Je organisatie, product of dienst onder de aandacht brengen? Wij verzorgen effectieve campagnes waarbij on- en offline middelen naadloos op elkaar aansluiten.

ONLINE MARKETING

Online zichtbaarheid en vindbaarheid zijn tegenwoordig essentieel om je klant optimaal te bereiken. Wij maken online marketing toegankelijk en gaan samen met jou voor het beste resultaat.

WEBSITE OPTIMALISATIE

De vindbaarheid, navigatie, content en het design van je website zijn belangrijke factoren voor succes. Aan de hand van jouw doelstellingen, data en de wensen, optimaliseren wij jouw website.

VORMGEVING & CREATIE

Wij hebben ook eigen vormgevers, fotografen en videografen in huis. Onze ontwerpen zijn fris, verrassend en resultaatgericht, hier kan je zo mee aan de slag!
BENIEUWD WAT WE VOOR JOUW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?