strategie mijn marketingbureau
Diensten

Concept & Strategie

Een goede strategie biedt sturing, zonder strategie verlies je als organisatie al gauw de richting uit het oog. Samen bepalen we doelen en denken we concepten uit. 

Je strategie is de fundatie van jouw bedrijf en vormt de basis voor al jouw activiteiten en (communicatie-) middelen. In een steeds veranderende wereld, waar doelgroepen en markten continue in beweging zijn is het van belang ook kritisch naar je eigen organisatie te kijken. Is jouw organisatie in de loop der jaren mee verandert of juist niet? Sluit je strategie en je positionering nog steeds naadloos aan bij de doelstellingen van jouw organisatie? Wij kruipen in het DNA van jouw organisatie. Dit doen we aan de hand van een strategische sessie, waarin we inhoudelijke kennis en ervaring vanuit de organisatie ophalen en vertalen naar een helder en concreet plan. Daarnaast verkennen we de markt en leren we jouw doelgroep kennen. We maken kansen en bedreigingen inzichtelijk en brengen de onderscheidende waarden van je organisatie in kaart. 

Heb je interesse in het organiseren van een strategische sessie voor jouw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op

Maak van ons topteam, jouw topteam! Wij blinken uit in: