campagnemanagement campagne marketing communicatie mijn marketingbureau jennifer
Diensten

Campagnemanagement

Je organisatie, product of dienst onder de aandacht brengen? Wij verzorgen effectief campagnemanagement waarbij on- en offline middelen naadloos op elkaar aansluiten.

Campagnemanagement is het totale proces van bedenken, ontwerpen, plannen, uitvoeren, controleren, beheersen en evalueren van marketingcampagnes en -acties. Bij een effectieve marketingcampagne worden zorgvuldig geselecteerde communicatiemiddelen en kanalen ingezet om jouw doelstellingen zo efficiënt mogelijk te behalen. In samenspraak formuleren we de juiste boodschap en zetten we de meest optimale kanalen in om jouw doelgroep niet alleen te bereiken, maar ook nog op het juiste moment met de meest relevante content. 

Wanneer campagnes goed gemanaged worden kan dit ten goede komen van het vergoten van je naamsbekendheid, het onder de aandacht brengen van een (nieuw) product of dienst of je conversie kan een boost krijgen. Campagnes hoeven niet altijd gericht te zijn op consumenten, maar ook op zakelijke B2B klanten of bijvoorbeeld arbeidsmarktcommunicatie. Naast campagnemanagement kan ons team ook ondersteuning bieden bij media inkoop. 

Tijdens de gehele campagne is jouw “campagnemanager” beschikbaar om zaken af te stemmen. Om resultaten te delen, het budget te bewaken en de campagne waar nodig bij te sturen. Wij managen niet alleen, maar bedenken, creëren en ontwikkelen ook. Alle specialisten onder één dak, wel zo makkelijk toch?

Maak van ons topteam, jouw topteam! Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en ontvang gratis advies.